Vila Versa

Pišite nam!

Kontaktirajte nas klikom na dugme ispod.

OPIS

Lokacija: Vila Versa je luksuzno opremljena vila, sa idealnom lokacijom, koja se nalazi u centru Limenasa u blizini svih dešavanja, na oko 300m od obale i na deset minuta laganog hoda od gradske plaže (oko 600m od plaže).

Sadržaj vile: Raspolažemo sa jedanaest smeštajnih jedinica: dvokrevetnih studija, dvokrevetnih studija sa pomoćnim ležajem i sofom, trokrevetnih studija sa pomoćnim ležajem i trokrevetnih apartmana. Vila ima tuš, toalet i prostoriju za poslednji dan. Vila Versa je izgrađena sa ukusom i dizajnirana sa mnogo stila, krajnje moderan objekat gde gosti bezbrižno mogu uživati u potpunoj udobnosti.

Sadržaj soba: Svi studiji su luksuzno opremljeni čajnom kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posude bez tiganja), koja je namenjena za pripremu lakih obroka, kupatilom, SAT TV-om, WiFi-em (slabog protoka), klima uređajem koji se doplaćuje 5 eura po danu, sefom (doplata 0,50 centi po danu), terasama sa garniturom za sedenje i peškirima. Promena peškira i posteljine je na svakih pet dana, dok je cišćenje svakodnevno.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

2. dan – 11. dan: Limenas, Limenaria, Potos – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.

12. dan: Potos, Limenaria, Limenas – napuštanje objekta u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

13. dan: Dolazak na mesto polaska.

Kraj usluga.

1. Doplata za single sobu (1/1) je puna cena koju plaća druga osoba.
2. Uslovi za decu do 10 godina i doplate za pomoćne krevete (popusti važe samo kada već postoje dve punoplative osobe):

– svako dete preko 3 godine se tretira kao odrasla osoba i mora imati sopstveni ležaj.

– deca plaćaju 70% od cene aranžmana, imaju svoj krevet i sedište u autobusu.
– osoba u pomoćnom ležaju plaćaja 70% od cene aranžmana, ima pomoćni krevet i sedište u autobusu

Cena aranžmana od 70€ po osobi u periodu maj, jun, jul, avgust. Za više informacija o cenama kontaktirajte nas.

U cenu aranžmana je uključeno:

usluge pratioca grupe i smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 ili 15 noćenja, prevoz se vrši autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD…), usluge predstavnika agencije.

U cenu aranžmana nije uključeno:

međunarodno zdravstveno osiguranje putnika – uplata se vrši kod organizatora putovanja po cenovnicima Generali Osiguranja (cenovnik Generali Osiguranja je sastavni deo ovog cenovnika), obaveznu doplatu na ime “stay over” taxe od 0,5 eura po danu po sobi, plaćanje se vrši na licu mesta, programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

Pozovite nas odmah!

Kontaktirajte nas radi više informacija.

Ostala Ponuda

The world isn’t the only person wanting to let someone else compose my essay. Nowadays, students are feeling greater pressure like never before. Part-time students are often responsible of managing their timetables. Students that speak an additional language may find it https://phelixinfosolutions.com/service/opencart-development/ hard to manage their time for studying and other commitments. Sometimes , it’s hard to locate a school offering writing help.