from €69
REZERVIŠI

Trebinje autobusom Dan državanosti 2022

Neocenjeno

Trajanje

Vrsta

Jednodnevni izlet

Veličina grupe

Neograničeno

Jezici

___

Opis

OPIS

Trebinje – Trebinje je najužniji grad Bosne i Hercegovine. To je grad u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled. Mnogi kažu da je to jedno od najčarobnijih mjesta u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini. Grad mediteranskog ugođaja, sa bogatom gastronomskom ponudom, izuzetnim istorijskim, kulturnim i verskim nasleđem neće vas ostaviti ravnodušnim. Blizina mora je nešto što ovaj grad čini posebnim, u svakom slučaju, Trebinje je mjesto gdje ćete se uvijek vraćati.

OPIS HOTELA: Smeštaj je u Trebinju u hotelima u rangu 3*. Smeštaj je u navedenim hotelima do popune mesta:

HOTEL LEOTAR 4*

Hotel se nalazi u centru Trebinja, na obali reke Trebišnjice, okružen zelenilom i sagrađen u hercegovačko-mediteranskom stilu. U svom sastavu poseduje restoran, bar, salu za konferencije, parking. Svaka soba sadrži sopstveno kupatilo, TV, telefon…Doručak – kontinentalni švedskog stola.

http://www.hotelleotar.com/sr/vesti/

NAPOMENE ZA HOTELSKE USLUGE I PRAVILA:

Kontinentalni doručak je lagani jutarnji obrok, koji se služi u ograničenim količinama, i sastoji se od jedne vrste peciva, džema ili marmelade, maslaca ili margarina, čaja, filter kafe.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotela, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (TV-posebni kanali, troškovi telefona, interneta, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara i slično.)

Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se posle 15h00/ datuma početka smeštaja do 09h00 poslednjeg dana smeštaja, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 15h00 i poslednjeg dana nakon 09h00 iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.

Organizator putovanja ne može uticati na spratnost; poziciju sobe; površinu sobe; broj sobe; veličinu ležaja, pomoćnog ležaja, sofe, fotelje. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel, shodno raspoloživosti.

Organizator putovanja ne može biti odgovoran ukoliko putnik prekrši zabranu pušenja u hotelskim sobama i hotelskom objektu.

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN BEOGRAD

Polazak grupe iz Beograda u 23:30h sa parkinga muzeja 25 maj-kuća cveća. Noćna vožnja kroz Srbiju prema Bosni sa kraćim pauzama za odmor.

2.DAN TREBINJE – MANASTIR TVRDOŠ I HERCEGOVAČKA GRAČANICA – TREBINJE

Dolazak u Trebinje. Po dolasku obilazak grada u pratnji vodiča: Stari grad, Osman pašina i Careva džamija, šetnja kroz Gradski park, obilazak Saborna crkve….Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. U poslepodnevnim časovima mogućnost fakultativnog obilaksa manastira Tvrdoš i Hercegovačke Gračanice. Manasir Tvrdoš je posvećen Uspenju Presvete Bogorodice, najstariji živi manastir Hercegovine. Ovaj manastir je širom sveta poznat po kvalitetnim vinima u čijim se podrumima godišnje proizvede oko 350.000 boca vina. Nakon obilaska polazak za Hercegovačku Gračanicu, manastir koji je napravljen po uzoru na kosovsku Gračanicu. Povratak u hotel. Noćenje.

3.DAN TREBINJE – MOSTAR – TREBINJE

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska na izlet u Mostar. CNN je objavio listu najljepših malih gradova Evrope koje vrijedi posjetiti, a među odabranima se našao i Mostar, grad u središtu Hercegovine. Po dolasku obilazak grada sa vodičem: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija…Nakon zajedničkom obilaska slobodno vreme za individualno upoznavanje sa gradom. U dogovoreno vreme polazak za Trebinje. Noćenje.

4.DAN TREBINJE – VIŠEGRAD  – BEOGRAD

Doručak. Odjava iz hotela i polazak za Višegrad. Obilazak čuvenog kamenog mosta-zadužbina Mehmed paše Sokolovića, Andrićgrad koji je inspirisan delima i likovima našeg nobelovca Ive Andrića. Slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima polazak za Srbiju. Putovanje kroz Bosnu prema Srbiji. Dolazak u Beograd na mesto polaska u kasnim večernjim časovima.  Kraj programa.

CENA ARANŽMANA: 89 EUR

Specijalna cena po osobi:  75 eura

 

 • Popusti i doplate:
  • deca 2 do 12 godina u pomoćnom ležaju imaju popust 10 € (trokrevetne sobe su na upit)
  • treća odrasla osoba u pomoćnom ležaju ima popust 5 € (trokrevetne sobe su na upit)
  • doplata za jednokrevetnu sobu 35 €

  U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

  • Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića i hrane tokom putovanja) na relaciji Beograd-Trebinje-Beograd, prema programu
  • Asistencija pratioca grupe
  • Smeštaj u hotelu sa 3* na bazi dva noćenja sa doručkom
  • Troškovi organizacije putovanja

  U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

  • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, ulaznice za muzeje i lokalitete.
  • Troškovi  putnog zdravstvenog osiguranja putnika uz pokriće za Covid-19
  • Nepomenute usluge

  Putno osiguranje se preporučuje za putovanje u inostranstvo, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti,budu sprečeni da uđu na teritoriju zemlje u koju putuju ili kroz koju prolaze.

  Cene fakultativnih izleta: (Minimum za realizaciju fakultativnih izleta i poseta je 25 putnika)

  • Manastir Tvrdoš i Hercogovačka Gračanica – 5€
  • Mostar – 15€ odrasli / 10€ deca do 12 godina

  NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

  Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

  *SIGURNI POLASCI IZ NOVOG SADA (LOKOMOTIVA) – DOPLATA 2000 DINARA

  Napomena za prtljag:

  Prtljag putnika sme da sadrži isključivo stvari za ličnu upotrebu i jedan kofer po osobi. Cena doplate za svaki dodatni kofer ili veću kesu iznosi 20 eur

  USLOVI PLAĆANJA:Plaćanje aranžmana je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

  NAČIN PLAĆANJA:

  • gotovinski – uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
  • uplatom preko računa – uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
  • kreditnim karticama Banca Intesa do 12 rata bez kamate ili Komercijalna banka do 6 rata bez kamate.

  NAPOMENA ZA VREME POLASKA/POVRATKA : U VREME PRAZNIKA MOGUCE JE ODSTUPANJE U VREMENU POLASKA IZ BEOGRADA  I POVRATKA SA DESTINACIJE ZBOG GUZVI NA GRANICAMA

  NAPOMENE ZA SMEŠTAJ:Pomoćni ležaj je manji od standardnog-ležaj na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje. Smeštaj treće osobe ili deteta 2-12 godina u sobi utiče na udobnost boravka (veličina sobe je standardna dvokrevetna sa dodatnim pomoćnim ležajem) 

  OPIS HOTELA: Smeštaj je u Trebinju u hotelima u rangu 3*. Smeštaj je u navedenim hotelima do popune mesta:

  HOTEL LEOTAR 4*

  Hotel se nalazi u centru Trebinja, na obali reke Trebišnjice, okružen zelenilom i sagrađen u hercegovačko-mediteranskom stilu. U svom sastavu poseduje restoran, bar, salu za konferencije, parking. Svaka soba sadrži sopstveno kupatilo, TV, telefon…Doručak – kontinentalni švedskog stola.

  http://www.hotelleotar.com/sr/vesti/

View More

Tour's Location

Created with Sketch.
od €69

Možda će vam se svideti