Ski pass popust – Srbija

Ski pass popust – Srbija

Skijaška sezona u Srbiji počinje drugog vikenda decembra na Kopaoniku, a narednih vikenda i na Staroj Planini i Zlatiboru. 

Kao podrška što boljem kvalitetu staza, mašine za veštačko osnežavanje se već testiraju i pripremaju za predstojeću sezonu. 

Javno preduzeće, Skijališta Srbije, pripremili su akciju za kupovinu ski karata, te na njihovoj internet stranici možete nabaviti ski pass sa 15% pospusta do 30. novembra, 10% popusta do 10. decembra i 5% popusta od 11. decembra do kraja zimske sezone. 

Kako stoji na internet stranici Skijališta Srbije – “korisnici koji kupuju ski karte preko internet prodavnice svoje karte mogu da podignu na pick up box aparatima koji se nalaze u radnjama Beosporta u Beogradu i to u Sava centru, tržnom centru BEO i Ušće, kao i u Novom Sadu u tržnom centru Promenada”.  Na samim skijalištima se karte mogu preuzeti po početku sezone, bez čekanja u redu. 

Smeštajni kapaciteti su spremni i očekuju prve goste u zimskoj sezoni. Pogledajte ponudu hotelskog smeštaja ili nam pišite za apartmanski smeštaj. Od naših ski centara, na raspolaganju su vam Zlatibor, Kopaonik i Stara Planina

Da li ste posetili sve ski centre Srbije? 

Ovde možete pogledati još neke ski opening aranžmane na ostalim destinacijama.