O Putoholiku

Naš tim poseduje dugogodišnje iskustvo u turizmu i hotelijerstvu, izaći će Vam u susret za sva pitanja i odgovoriti na sve zahteve. Zanima nas mišljenje putnika i nakon povratka sa putovanja, težimo da kupovinu aranžmana i drugih usluga u turizmu učinimo prijatnijim i bržim, kao i da pronađemo putovanje koje Vam odgovara u potpunosti i koje ćete dugo pamtiti.

Kontaktirajte nas na bilo koji način, i očekujte srdačne i iskrene informacije i iskustva! Onakve kakve ćete dobiti od svojih najbližih. Krase nas efikasnost, profesionalnost, strpljenje i ljubaznost prema svim gostima, putnicima i saradnicima.

Poslujemo iz Pančeva, ulice Maksima Gorkog 70, a zahteve primamo iz Čitave Srbije. Kad god imate slobodnog vremena, svratite do nas, možda baš ovog vikenda odete na put iz snova! Svakako, ukoliko nemate vremena da svraćate, sva putovanja, karte i usluge možete obezbediti kod nas i bez neophodnog dolaska u poslovnicu – kontaktirajte nas. Za malo vremena, vaše putovanje biće spremno!

50+

Partnera

Naš tim poseduje dugogodišnje iskustvo u turizmu i hotelijerstvu, izaći će Vam u susret za sva pitanja. Zanima nas mišljenje putnika i nakon povratka sa putovanja.

2000+

Izleta

Različite destinacije u Srbiji, tajna mesta, taj seoski turizam o kojem stalno govorimo, a nikako da doživimo, rimski i vinski putevi, kultura, priroda, istorija, doživljaji…

300+

Destinacija

Želite da putujete na nesvakidašnja, topla ili hladna egzotična mesta, imate super ideju ali ne znate kako da je realizujete? Znamo mi. Kontaktirajte nas!

40k+

Rezervacija

U ponudi agencije su sva putovanja koja se mogu pronaći na našem tržištu, umesto da pretražujete danima, mi tačno znamo gde se nalazi ono što tražite!

"U ponudi agencije su sva putovanja koja se mogu pronaći na našem tržištu, umesto da pretražujete danima, mi tačno znamo gde se nalazi ono što tražite!"

"Želite da putujete na nesvakidašnja, topla ili hladna egzotična mesta, imate super ideju ali ne znate kako da je realizujete? Znamo mi."

"Istina je, imamo i krstarenja. Jeste li razmišljali o krstarenju oko sveta?"

Pogled na prelepu Srbiju.. Šta bi to moglo biti?

Razmislite i pišite nam! Koji je to kraj Srbije koji ste uvek želeli, a nikada do sada niste obišli?

Različite destinacije u Srbiji, tajna mesta, taj seoski turizam o kojem stalno govorimo, a nikako da doživimo, rimski i vinski putevi, kultura, priroda, istorija i arhitektura, individualne avanture i doživljaji… Koliko smo zapravo prošli, ne računajući samo svoje mesto boravka? Vreme je lepo, a destinacija mnogo. Koje je vaše mesto broj 1?

Da li ste obišli i sva mesta koja pokrivamo grupnim jednodnevnim izletima? Pogledajte naše aktuelne izlete.

Kontaktirajte nas!
Pošaljite nam upit a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku!

Nikola Baroš PR Turistička agencija Putoholik, Pančevo

 

Radno vreme poslovnice:

ponedeljak – petak : 09:00 – 17:00

 

Putoholik je dostupan 24h online.

 

Tel: +381 65 210 13 12; +381 13 210 13 11

 

PIB: 111868695

 

MB: 65714418

 

Turistička agencija Putoholik posluje kao agencija posrednik