Kipar

Otputujte na Kipar!

Istražite ostrvo bogato kulturom i tradicijom, sa bogatom istorijom i doživite neverovatno iskustvo! Sve što vam je potrebno za putovanje na Kipar, nalazi se u naštoj ponudi. Putoholik vas vodi na Kipar!

Bez obzira na sezonu, Kipar vam nudi mogućnost da iskusite nešto novo, interesantne i zanimljive aktivnosti, razne događaje i jedinstvena mesta koja se mogu pronaći samo na ovom ostrvu.

Istražite regione i gradove Kipra, biciklističke staze, plaže, muzeje, planine i još mnogo toga!

Sve što vas zanima, sve što vam treba, pitajte… Putoholik je dostupan 24h online i rad je da vam uvek pomogne.

Kipar ima jako razvijen turizam zahvaljujući bogatoj istoriji, lepo uređenim letovalištima – na čijim ulicama se mogu videti mnogi luksuzni automobili, ljubaznim i odmerenim ljudima, kvalitetnim, dobro opremljenim hotelima, toploj mediteranskoj klimi, prelepim plažama, zanimljivim dešavanjima kako na plažama tako i u noćnim klubovima, kvalitetnom vinu, dobrom šopingu – gde su zastupljeni najpoznatiji svetski dizajneri po pristupačnijim cenama nego u drugim metropolama.

Kipar može da se podiči, naročito u oblasti kulturnog turizma, jedinstvenim obeležjima i znamenitostima koje duguje svojoj milenijumima dugoj istoriji i smeštenosti na raskršću tri kontinenta.