Često Postavljena Pitanja

Zašto rezervisati putovanje preko turističke agencije?
Agencija se bavi svim poslovima planiranja, organizacije putovanja i praćenja uslova putovanja umesto Vas bez ikakvih dodatnih troškova!
Kako da rezervišem putovanje?
Veoma lako. Kontaktirajte nas putem telefona ili nam pošaljite upit na mejl. Čim utvrdimo šta Vam se najviše dopada poslaćemo Vam instrukcije i putovanje je Vaše! Možete nas kontaktirati i putem Fejsbuka, Instagrama, LinkedIn-a i dobrodošli ste naravno u poslovnicu svakog dana u okviru radnog vremena.
Kako da obezbedim putno zdravstveno osiguranje? Koliko mi vremena treba za to?
Za manje od 6 minuta i bez neophodnog dolaska u poslovnicu! Prvi korak je da nam pošaljete informacije o vašem putovanju (gde putujete, koliko se zadržavate, koliko osoba putuje i neophodni su osnovni podaci iz putnih dokumenata), zatim mi štampamo polisu i dobijate instrukcije za plaćanje (online ili kako popuniti uplatnicu). Vaša polisa će biti spremna (možemo Vam je poslati elektronski ili, ukoliko imate vremena, možete je preuzeti u poslovnici agencije). Na raspolaganju imamo sve vrste putnog osiguranja: Putno zdravstveno osiguranje, pokriće od slučaja Covid19, osiguranje od otkaza putovanja, dodatak za skijanje, vip pokrića…
Šta Putoholik ima u ponudi?
Kompletnu ponudu možete videti na našem sajtu (klikom ovde). Pored ove ponude, možemo individualno organizovati putovanje samo za Vas, tako da, slobodno nas kontaktirajte, jedva čekamo da čujemo Vaše ideje!
Gde se nalazi poslovnica?
Maksima Gorkog 70, 26000 Pančevo. Klikom na mapu dobićete tačnu lokaciju – očekujemo Vas!
Da li moram doći u poslovnicu da bih rezervisao putovanje?
Putovanje možete rezervisati online, dakle bez neophodnog dolaska u poslovnicu. Sve što treba da uradite jeste da se javite (telefonom, mejlom ili preko internet društvenih mreža). Iz prethodnog iskustva u poslovanju u uslovima pandemije Covid19, otkrivamo da je skoro 90% putovanja realizovano uz online rezervaciju.
Želim putovanje samo za sebe, koje su opcije?
Čitav svet je na raspolaganju. Javite se, imamo mogućnost organizovanja potputno novih i jedinstvenih putovanja, takođe u ponudi su brojni, već spremni, paket aranžmani.
Želim venčanje na nekoj od tropskih destinacija.
Iz dosadašnjeg iskustva, organizovali smo putovanja sa ceremonijom venčanja na Sejšelima, Maldivima, u Meksiku, na Dominikani… Svakako, kada čujemo Vaša interesovanja, možemo napraviti nešto u potpunosti novo i jedinstveno.
Želim put oko sveta, šta imate u ponudi?
Najpopularniji izbor za realizaciju putovanja oko sveta jeste krstarenje. U ponudi su najveći brodovi na svetu, a putovanja se kreću od 40 do 180 dana i rezervišu se značajno u napred. Pored krstarenja postoje i opcije individualnog planiranja putovanja – javite se ♥
Kako da saznam koji su uslovi zbog Covid19 za ulazak u državu u koju želim da putujem?
Ovu informaciju možete dobiti na više načina. Možete nas pozvati na telefon, ili možete videti ažurirane podatke na sajtu ministarstva spoljnih poslova.
Planiram putovanje za medeni mesec, šta mi možete preporučiti?
Preporučujemo da nas, umesto samostalne višenedeljne pretrage, pozovete na telefon ili nam pošaljete upit na mejl. Brzo ćemo utvrditi Vaše želje i u skladu sa mogućnostima ponuditi najbolju moguću varijantu.
Da li mogu da vas pozovem samo da pitam nešto u vezi putovanja?
Naravno! Sva pitanja su dobrodošla, očekujemo Vaš poziv. Čak i ako ste rezervisali putovanje preko druge turističke agencije ili samostalno preko interneta, slobodno se javite ukoliko imate nekih nedoumica, rado ćemo pomoći.
Da li prodajete avio karte?
Da! Javite se i veoma brzo ćete doći do najbolje opcije u datom momentu.
Da li prodajete karte za voz ili autobus?
Da! Imamo na raspolaganju i vozne i autobuske karte, slobodno se javite i rezervišite svoju.