Često Postavljena Pitanja

Zašto rezervisati putovanje preko turističke agencije?
Agencija se bavi svim poslovima planiranja, organizacije putovanja i praćenja uslova putovanja umesto Vas bez ikakvih dodatnih troškova!
Kako da rezervišem putovanje?
Veoma lako. Kontaktirajte nas putem telefona ili nam pošaljite upit na mejl. Čim utvrdimo šta Vam se najviše dopada poslaćemo Vam instrukcije i putovanje je Vaše!
Kako da obezbedim putno zdravstveno osiguranje? Koliko mi vremena treba za to?
Za manje od 6 minuta i bez neophodnog dolaska u poslovnicu! Prvi korak je da nam pošaljete informacije o vašem putovanju (gde putujete, koliko se zadržavate, koliko osoba putuje i neophodni su osnovni podaci iz putnih dokumenata), zatim mi štampamo polisu i dobijate instrukcije za plaćanje (online ili kako popuniti uplatnicu). Vaša polisa će biti spremna (možemo Vam je poslati elektronski ili, ukoliko imate vremena, možete je preuzeti u poslovnici agencije). Na raspolaganju imamo sve vrste putnog osiguranja: Putno zdravstveno osiguranje, pokriće od slučaja Covid19, osiguranje od otkaza putovanja, dodatak za skijanje, vip pokrića…
Šta Putoholik ima u ponudi?
Kompletnu ponudu možete videti na našem sajtu (klikom ovde). Pored ove ponude, možemo individualno organizovati putovanje samo za Vas, tako da, slobodno nas kontaktirajte, jedva čekamo da čujemo Vaše ideje!
Gde se nalazi poslovnica?
Maksima Gorkog 70, 26000 Pančevo. Klikom na mapu dobićete tačnu lokaciju – očekujemo Vas!
Da li moram doći u poslovnicu da bih rezervisao putovanje?
Putovanje možete rezervisati online, dakle bez neophodnog dolaska u poslovnicu. Sve što treba da uradite jeste da se javite (telefonom, mejlom ili preko internet društvenih mreža). Iz prethodnog iskustva u poslovanju u uslovima pandemije Covid19, otkrivamo da je skoro 90% putovanja realizovano uz online rezervaciju.
Želim putovanje samo za sebe, koje su opcije?
Čitav svet je na raspolaganju. Javite se, imamo mogućnost organizovanja potputno novih i jedinstvenih putovanja, takođe u ponudi su brojni, već spremni, paket aranžmani.
Želim venčanje na nekoj od tropskih destinacija.
Iz dosadašnjeg iskustva, organizovali smo putovanja sa ceremonijom venčanja na Sejšelima, Maldivima, u Meksiku, na Dominikani… Svakako, kada čujemo Vaša interesovanja, možemo napraviti nešto u potpunosti novo i jedinstveno.