Bugarska skijanje | zimovanje 2021/22  | Bansko, Borovec i Pamporovo

 

Bugarska skijanje | Zima 2022 | FIRST MINUTE

 

Bugarska je država u jugoistočnoj Evropi koja se graniči sa Grčkom i Turskom na jugu, Srbijom I Makedonijom na zapadu i Rumunijom na Severu. Glavni Grad je Sofija. Jedna je od najstarijih europskih država, osnovana još 681.godine. Bugarsku na najlepši način simbolizuju veličanstvene planine, lepe peščane plaže duž Crnog mora, istorijski poznati stari gradovi, drevni kulturni i verski spomenici, vinogradi i vinarije, izvrsna tradicionalna hrana a pre svega gostoprimljivi i dobri ljudi. Poslednjih godina Bugarska je postala izuzetno poznata po brzom razvoju turizma kako duž obale Crnog mora tako i u već širom Evrope poznatim ski centrima Bansko, Borovec i Pamporovo.

U Bugarskoj je izgrađeno 12 ski centara, a svakako su najpoznatiji moderni skijaški centri: BorovecBansko i Pamporovo, koji kvalitetom hotela, usluga i skijanja ne zaostaju za evropskim skijalištima, a svakako su značajno jeftinijih cena. Savremeni sistemi staza i ski liftova, široka ponuda novih i luksuznih hotela sa spa centrima, povoljan i kvalitetan apartmasnki smeštaj, prirodne lepote, borove šume, izuzetna planinska klima sa mnogo snega i sunčanih dana, Bugarsku svrstava medju najpopularnije skijaške centre u istočnoj Evropi.

 

Zimovanje 2022 u ski centrima Bansko, Borovec i Pamporovo

I ove zime, u bogatoj zimskoj ponudi turističke agencije Odeon World Travel, pronaćićete, za Vas, Vašu porodicu I društvo, povoljne ski paketi i aranžmane. I ove zime ćete sa nama putovati i skijati u nekom od Bugarskih skijališta.

 

Ne propustite FIRST MINUTE PONUDE koje smo Vam pripremili za skijanje u Bugarskoj!

Ponuda