AMSTERDAM – AVIO 09.03 – 13.03.2022.

Pišite nam!

Kontaktirajte nas klikom na dugme ispod.

OPIS

Raznobojan i šarmantan Amsterdam mami osmehe na lice i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Podjednako je  grad zabave, kulture, istorije, tolerancije i različitosti. Ispresecan kanalima, Amsterdam odlikuju kuće od čokolade, umetnost, udobni i skriveni kafići i duh slobode.  Ulice koje se prepliću sa kanalima vode nas do glavnih trgova, gde nam svaki od njih otkriva novo lice Amsterdama. Upoznajte se sa holandskom kulturom i istorijom na Dam square-u a noćni život Amsterdama istražite na Lediseplanu, uploveći u more mladih i slobodnih ljudi.  Predlažemo vam da iznajmite bicikl, omiljeno prevozno sredstvo prefinjenih domaćina kako biste najbolje istražili ovaj impresivan grad prelepe arhitekture, otkrili skrivene kutke, posetili barem jedan muzej i uživali u jedinstvenom okruženju uz ukuse holandskih vafla i sireva. U Amsterdamu ćete nesumnjivo pronaći sve što želite, od romantičnih pejzaža do proslavljene Crvene zone (Red Light District), od holandskog slikarstva do odličnog šopinga i saznati zašto mu se mnogi iznova vraćaju.

SMEŠTAJ: 

Hotel Ibis 2* ili sl.- Svaka soba poseduje, tuš, wc, flat TV. Sobe su 1/2, 1/3 i 1/4. Hotel nudi mogućnost all-you-can-eat doručka. Hotel se nalazi u blizini aerodroma i povezan je sa centrom Amsterdama gradskim prevozom – bus. Takodje, besplatni šatl bus saobraća više puta dnevno na relaciji hotel – aerodrom – hotel, odakle gosti mogu vozom/metroom stići za 25 min do centralne stanice kod Dam skvera.

PROGRAM

1. dan (09.03.): Beograd – Amsterdam

Sastanak grupe u dogovoreno vreme na aerodromu Nikola Tesla. Let za Amsterdam u 12:30h, broj leta KL 1906.  Sletanje u Amsterdam u 15:10h po lokalnom vremenu. Transfer do smeštaja. Nakon smeštanja u sobe i kratkotrajnog odmora, krećemo sa upoznavanjem najliberalnijeg grada na svetu, pokušavajući da se stopimo sa energijom preko 170 različitih nacija, koje svakodnevno uživaju u neverovatnoj energiji Amsterdama. Obilazimo glavne gradske trgove, Dam square i Leidseplein, slikamo se ispred Kraljevske palate i muzeja Rijks, divimo se fantastičnoj arhitekturi grada, šetamo kanalima i  kroz čuveni “Red light district“. Po završetku obilaska, uživamo u mnogobrojnim holandskim specijalitetima i svetski poznatim holandskim pivima. Slobodno vreme.  Noćenje.

 2. dan (10.03.): Amsterdam

Slobodno vreme ili fakultativna vožnja brodićem kanalima grada, sa kojih se pruža pogled na Amsterdam iz potpuno drugačijeg ugla. Saznaćemo sve o istoriji i “Zlatnom dobu“ Amsterdama, bićete iznenadjeni kada čujete koji tip gradnje se koristio za izgradnju nekih od najvećih atrakcija grada, zaprepastiće vas priča i sudbina čuvene jevrejske devojčice Ane Frank i njene porodice… Po završetku vožnje, preporučujemo posetu muzejima Rijks i Van Gog, u kojima možete uživati u raznim delima najpoznatijih svetskih i holandskih slikara i umetnika, kući Ane Frank, Rembrandtovom muzeju ili možda Heineken experience-u, koji se nalazi na mestu nekadašnje pivare, a sada predstavlja muzej jednog od najvećih globalnih brendova – Heineken-a! Oni koji žele da uživaju u danu, najbolje će to učiniti u Vondel parku, mestu gde se turisti osećaju kao Amsterdamci. U večernjim časovima, slobodno vreme za posetu nekom od mnogobrojnih  amsterdamskih klubova, diskoteka ili barova. Noćenje.

3. dan (11.03.): Amsterdam – Roterdam

Slobodno vreme za istraživanje grada ili odlazak na fakultativni izlet “Velika holandska tura“. Vozimo se do Roterdama, najveće evropske luke, grada u potpunosti različitog od Amsterdama, koji svojim gradjevinama i najrazličitijim zgradama podseća na grad iz SI-FI filmova iz budućnosti…Prošetaćemo centrom grada, posetiti čuvene Kijk-Kubus, blok zgrada u obliku kocki, slikati se kod Erazmogov mosta i uživati u virtuelnoj realnosti ovog modernog, šljaštećeg grada. Slobodno vreme možete iskoristiti i popeti se na preko 100m visoki Euromast toranj sa koga se ceo Roterdam pruža kao na dlanu. Put nastavljamo ka Hagu, rezidencijalnom gradu kraljevske porodice, gde ćemo uživati u pogledu na jezero Hofvijver, nadomak dvorca Binenhof. Za kraj, uživamo u šetnji plažama Ševeningena, najpoznatijeg kupališta Severnog mora. Slobodno vreme do povratka za Amsterdam. Po dolasku u Amsterdam, slobodno vreme. Preporučujemo posetu Rembrandt pleina, trga na kome se svakodnevno skuplja mnoštvo mladih, koji ujednom, poput Leidsepleina, predstavlja centar noćnog života Amsterdama. Noćenje.

4. dan (12.03.): Amsterdam

Slobodan dan ili u prepodnevnim časovima odlazimo na fakultativni obilazak tradicionalnog sela Zaanse Schans koje važi za kolevku evropske privrede. Posetićemo radionicu za izradu klompi, porcelana i dijamanata, uživati u ukusima raznih holandskih sireva, slikati se kod vetrenjača. Slobodno vreme  U dogovoreno vreme, povratak u Amsterdam. Slobodno vreme. Noćenje.

5.dan (13.03.): Amsterdam – Beograd

U dogovoreno vreme napuštamo sobe i krećemo na aerodrom. Let za Beograd u 09:30h, broj leta KL1905. Sletanje u Beograd u 11:55h po lokalnom vremenu. Kraj putovanja.

 1. Posedovati sertifikat o potpunoj vakcinaciji protiv virusa Covid-19 + negativan PCR test koji je uzorkovan najviše 48h pre poletanja aviona za Holandiju ili negativan antigenski test koji je uzorkovan najviše 24h pre poletanja aviona za Holandiju  (Detaljne informacije možete videti na linku)

Prihvaćene vakcine su:

 • Astra Zeneca EU (Vaxzevria) ;
 • Astra Zeneca – Japan (Vaxzevria);
 • Astra Zeneca – Australia (Vaxzevria);
 • Astra Zeneca-SK Bio (Vaxzevria);
 • Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine – United States of America;
 • Pfizer/BioNTech (Comirnaty);
 • Johnson & Johnson ((COVID-19 Vaccine) Janssen);
 • Moderna (Spikevax);
 • Serum Institute of India (Covishield);
 • Sinopharm BIBP;
 • Sinovac.

Za sve vakcine potrebno je da prođe minimum 14 dana od primljene revakcine, dok je za Johnson & Johnson vakcinu potrebno da prođe minimum 28 dana od prve doze.

VAŽNA NAPOMENA: Sve navedene informacije su trenutne i podložne promeni u svakom trenutku bez prethodne najave.

Za validne informacije molimo vas da posetite sledeće linkove: 

Ministarstvo Spoljnih Poslova Republike Srbije.

Vlada Kraljevine Holandije(Nizozemske).

Cena:

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi + vodič)

599€

DINAMIKA PLAĆANJA:
Pri prijavi plaća se iznos od min. 50€ po osobi u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Preostali iznos aranžmana potrebno je isplatiti u jednakim mesečnim ratama najkasnije 20 dana pred polazak na put, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe) o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti.

Napomena:
U zavisnosti od datuma prijave – potpisivanja ugovora o putovanju i blizine datuma polaska na putovanje, iznos avansa prilikom prijave može varirati.

NAČINI PLAĆANJA:
Gotovinski u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Pozovite nas odmah!

Kontaktirajte nas radi više informacija.

Ostala Ponuda